www.toneelonsgenoegen.nl
Valuta:
heren t-shirts ,dames jassen,heren jeans,sweater dames, goedkope kleding
Thuis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Bevestig alstublieft uw verzendadres voordat u het betaalt, uw telefoonnummer is nodig.

Items worden over het algemeen binnen 12 uur na uw betaling verzonden.

U wordt nooit in het donker over uw bestelstatus. Een volgnummer wordt u verzonden na uw verzonden pakket. De vervoertijd van het pakket duurt normaal gesproken 3-5 werkdagen, afhankelijk van de bestemming. Als u in landelijke gebieden woont, kan het een of twee dagen duren. Vakanties, staking, oorlog en andere niet-kunstmatige factoren zijn buiten de dienst van de postdienst.

Onze werkdag is van maandag tot en met vrijdag met uitzondering van feestdagen.

Nadat uw pakket is verzonden, ontvangt u een verzendbevestigingsbericht inclusief het volgnummer van uw bestelling. U kunt uw bestelling volgen via de onderstaande bestellingen-tracking-websites met uw volgnummer:

ems.com.cn/english.html

dhl.com/en.html/

Uw recht om te annuleren

Als u wilt annuleren, maak je geen zorgen. Wij zullen uw bestelling niet verwerken tot u er voor betaalt, dus vergeet het gewoon! Als u de bestelling wilt annuleren na uw betaling, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Let op dat we uw bestelling niet kunnen annuleren zodra uw verzending is verzonden. Voor uw overtuiging, denk alstublieft over voordat u uw bestelling plaatst.

Return

Alle producten worden zorgvuldig gecontroleerd voor levering. Laat ons uw problemen per e-mail weten, aangezien een probleem niet door uzelf kan worden vastgesteld.

Alle producten van onze website kunnen binnen 14 dagen na ontvangst worden uitgewisseld of teruggestuurd. De artikelen dienen teruggestuurd te worden in hun originele, onbeschadigde verpakkingsomstandigheden en in ongebruikte staat. Let op dat wanneer uw retourartikelen zijn ontvangen en gevonden dragen of vies zijn, deze items worden teruggestuurd naar u. Neem contact met ons op voordat u dit doet, en wacht tot u ons antwoord krijgt.

Exchange

De verzendkosten, alle rechten, belastingen en extra kosten voor internationale uitwisselingen worden door de klant betaald, behalve voor het defecte item dat we verzenden. E-mail ons het volgnummer zodra het pakket is verzonden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het retourneren. producten verloren in de post.

Opmerking:

Als de items niet-kwaliteitsproblemen zijn, moeten klanten porto toevoegen voor uitwisselkosten.

Terugkeer kan een tot twee weken duren om te verwerken en ten minste één factuurcyclus voor het krediet op uw account verschijnen.

Om contact op te nemen met de klantenservice voor vragen om Retourautorisatie te verkrijgen, kunt u ons mailen.

Verpakking versturen van uw teruggave

Pak je ongewenste item in de originele verpakking.

Inclusief een redencode op de verpakking voor elk item dat u wenst te retourneren.

Breng de verpakkingskaart in de zending in, en houd een kopie voor uw records.

Vul uw retouradresgegevens in op het etiket, plak het op uw pakket en laat het af bij uw dichtstbijzijnde postkantoor. Helaas, Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten die verloren of beschadigd zijn op de manier waarop ze terugkomen. Uw recht om te annuleren

Als u wilt annuleren, maak je geen zorgen. Wij zullen uw bestelling niet verwerken tot u er voor betaalt, dus vergeet het gewoon! Als u de bestelling wilt annuleren na uw betaling, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Let op dat we uw bestelling niet kunnen annuleren zodra uw artikelen zijn geweest Verzonden. Voor uw convience, denk dan alstublieft over voordat u uw bestelling plaatst.

Terug